fredag 23 november 2012

Mer info om Sankta Lucia

Hej igen!

Här kommer lite mer information om årets luciafirande, huvudsakliga om luciatågen.

Luciatåget torsdagen den 13:e december: Alla som vill får vara med i luciatåget. Vi har 14 tunikor för kvinnor och 5 för män. Vi har även två tomtedräkter för vuxna. Luciakrona finns, plus elljus och lite andra tillbehör. OBS! Vi har inga dräkter eller tunikor för barn!!

Förutom det "ordinarie" luciatåget den 13/12 vill IKEA köra luciatåg även tisdagen den 11:e och onsdagen den 12:e december. Tid: klockan 19:00 båda dagarna. Jag tippar på att detta kommer att ta runt 1 timme per dag. Vi kommer att börja sjunga på köpcentrumet AireSur och sedan tåga genom IKEA (övervåningen) och avsluta i restaurangen på IKEA. Vi kommer att ha en bandspelare med musik till sångerna som stöd eftersom vi inte har några professionella sångare i år.

KOMPENSATION FRÅN IKEA TILL DEM SOM STÄLLER UPP I LUCIATÅGET!!

IKEA kommer att skänka bort ett presentkort på 10,00 EUR per person och dag som tack för hjälpen. Alla som deltar får ett presentkort, även barn (oavsett ålder). OBS! Alla måste dock vara "utklädda" (lucia, stjärngosse, tomtenisse, pepparkaksgubbe/-gumma) och vara med i tåget för att få ett presentkort.

GENERALREPETITION FÖR TÅGET: Preliminärt kommer vi att köra en sångövningskväll för dem som ska vara med i tåget FREDAGEN DEN 30 NOVEMBER KLOCKAN 19:00 PÅ IKEA. OBS! Varken datum eller tid är helt spikade ännu! Måste bekräfta med IKEA först.

Kontakta mig om ni är intresserade! Vi ser gärna att det kommer familjer med små barn, det är alltid roligt!

Christer Heljestrand
christer@catranslations.com
Tel: 649 207 807

****

****

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar